Menu

Wie is Kompas Reizen?

Kompas Reizen is het vertrouwde adres voor begeleide dagtochten en (groeps)reizen in binnen- en buitenland voor mensen met een verstandelijke beperking, met name woonachtig in de provincie Noord-Brabant. Met opstapplaatsen in de regio beginnen de vakanties met Kompas Reizen dichtbij huis. Kompas Reizen biedt vakanties aan in kleine groepen, onder begeleiding van enthousiaste en ervaren vrijwilligers.
 
Naast vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking worden sinds 2017 ook vakanties aangeboden voor jongeren en volwassenen met autisme (ASS) en reizen voor mensen met een lichamelijke beperking en niet aangeboren hersenletsel (NAH). Kompas Reizen werkt als een écht kompas: het wijst je de weg naar de vakantie die bij jou past!
 
De vakanties zijn geschikt voor mensen die nèt niet zelfstandig op vakantie kunnen en voor mensen die extra zorg en/of begeleiding nodig hebben.
 
 
  • Ontstaan

    Kompas Reizen is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen Amarant Groep, Stichting Prisma en SDW. Vanaf 1 januari 2017 is Kompas Reizen overgenomen door Stichting Het Buitenhof.

    Lees meer

  • Missie en Visie

    Kompas Reizen organiseert kwalitatief hoogstaande reizen naar bestemmingen verspreid over de gehele wereld voor mensen met een beperking!

    Lees meer