Menu

Voordelen Kompas Reizen

Kompas Reizen regelt het voor jou! Wat is bij de reis(som) inbegrepen?

De reissom is inclusief begeleiding, vervoer van de opstapplaats naar de bestemmingen en v.v., overnachtingen, maaltijden, gezamenlijke consumpties, excursies en uitstapjes. Ook reis-, bagage- en ongevallenverzekering  “Comfort” van Europeesche Verzekeringen is inbegrepen. Kompas Reizen heeft speciale afspraken met Europeesche Verzekeringen gemaakt, die aansluiten op onze bijzondere doelgroep. We verblijven in uitstekende hotels, groepsaccommodaties en bungalows die van tevoren (bijna allemaal) bezocht zijn door onze medewerkers van de afdeling Inkoop. Zo weet je wat je kunt verwachten en sta je niet voor onverwachte verrassingen op je vakantiebestemming. Wanneer je met AutiTravel of MundoRado Reizen op reis gaat staat per reis vermeld wat inclusief is.

Betalen vanuit PGB of ZIN.

Kompas Reizen is onderdeel van Stichting Het Buitenhof: activiteiten van Stichting Het Buitenhof kunnen op vier manieren betaald worden vanuit eigen middelen, vanuit Persoonsgebonden Budget (PGB), Zorg in Natura (ZIIN) en vanuit fondsen. Kompas Reizen mag (respijt)zorg en begeleiding leveren voor de indicaties die zijn afgegeven door WMO of WLZ. Wanneer u Zorg in Natura (ZIN) ontvangt van een andere zorgaanbieder kunnen wij in overleg met de zorgaanbieder (een deel van) de indicatie inzetten. Als u uw Persoonsgebonden Budget (PGB) wilt gebruiken, is dit in veel situaties mogelijk.
 
Voor meer informatie m.b.t. betalen vanuit o.a. het persoonsgebonden budget (PGB) of Zorg In Natura (ZIN) verwijzen wij je naar 'Reizen met Kompas' op deze website.

Keurmerken

Kompas Reizen is aangesloten bij de volgende brancheverenigingen en organisaties: ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Je kunt erop vertrouwen dat wij overal aan hebben gedacht en alles tot in de puntjes geregeld is!
 

Waarom kies je voor Kompas Reizen?

  • Begeleide (groeps)reizen, begeleid door enthousiaste en ervaren vrijwilligers
  • Reizen in kleine groepen, met veel persoonlijke aandacht
  • Groot en gevarieerd reisaanbod
  • Opstapplaatsen in de regio
  • Taxiservice mogelijkheden
  • Na afloop van de reis een mooi reisverslag
  • Stichting zonder winstoogmerk